skoljobb.se

  Nykvarns kommun

Nykvarns kommun är en liten och dynamisk kommun med goda kommunikationer både mot Eskilstuna/Strängnäs och Stockholm samt närhet till naturen. Antalet invånare ökar och därmed också kravet på kommunal service. All kommunal verksamhet är samlad i en enda förvaltning med kommunstyrelsen som anställningsmyndighet.

Arbetsmarknaden i kommunen

I Nykvarns kommun finns de växande företagen med kreativa och utvecklande mål och där kommunen agerar som katalysator för en dynamisk utveckling.

Nykvarns kommun har drygt tio tusen invånare och tillåts växa i takt med att vård och omsorg, skola och övriga servicesystem hinner med. Tack vare ett centralt läge i Mälardalsregionen och närheten till Stockholm så finns mycket goda möjligheter till både ett bra liv för hela familjen och med möjligheter till arbete, friluftsliv, kultur och service inom ett bekvämt avstånd till både storstad och natur

För att underlätta inträdet på arbetsmarknaden erbjuder kommunen arbetsmarknadsaktiviteter av olika slag.

I kommunen arbetar vi för att etablera kluster inom miljömotorområdet med forskning och utveckling inom områdena miljö, energi och fordon tillsammans med näringsliv och akademi.

Den förvärvsarbetande delen av befolkningen finns inom områdena byggverksamhet, utbildning, handel, vård- och omsorg och företagstjänster. De vanligaste yrkena i Nykvarns kommun finns inom områdena vård- och omsorgs-, byggnads- och anläggnings, förskollärar- och servicearbeten.

Nykvarn är inte större än att var och en som bor och verkar här ska kunna bli sedd och hörd.

Välkommen!

Bransch

Offentlig sektor

Anställda

700

Huvudkontor

Nykvarn

Webbplats
Nykvarns kommun
Sociala medier

Nykvarns kommun i sociala medier

Missa inga lediga jobb från Nykvarns kommun

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor