skoljobb.se

  Trosa kommun

1992 bildades Trosa kommun. De tre tätorterna Trosa, Vagnhärad och Västerljung skulle bli en egen kommun, olik alla andra. En kommun för invånarna, nära invånarna och i dialog med invånarna.

Med en stabil tillväxt, ordnad ekonomi, kloka investeringar för framtiden och med fokus på en riktigt bra kärnverksamhet, har åren som egen kommun gett utdelning. I den lilla ekokommunen är det bland annat den unika skärgårds- och kulturmiljön och närheten till Stockholm som bidrar till att många väljer att bosätta sig och arbeta här. Under flera år har vi dessutom legat i den absoluta Sverigetoppen när det gäller engagerade medarbetare enligt SKL (Sveriges kommuner och landsting, HME), något vi givetvis är mycket stolta över.

Varför du ska jobba hos oss

Vi belönar bra idéer
Att ständigt förbättra vår verksamhet och förenkla vardagen för våra invånare och vår personal ser vi som ytterst viktigt. Vi vill därför lyfta och belöna såväl arbetsgrupper som enskilda medarbetare som står bakom förbättringar i vår verksamhet, eller som är goda förebilder. Vinstpengarna ska gå till fortsatt utvecklingsarbete, studieresor eller andra personalutvecklande insatser.

Chefsförsörjningsprogram
Med vårt chefsförsörjningsprogram vill vi säkra vår långsiktiga chefsförsörjning och ta tillvara våra engagerade medarbetare i deras ledarkarriär i Trosa kommun. Programmet pågår ett år och deltagarna får en mentor som stöd.

Sunt Liv
Vi är stolta över Sunt Liv där vi erbjuder våra medarbetare träning och kulturaktiviteter till förmånliga priser. Tanken med Sunt Liv är att skapa gemenskap, arbetsglädje och bättre hälsa bland oss som jobbar i Trosa kommun. Utöver Sunt Liv erbjuder vi också friskvårdsbidrag till våra medarbetare.

Våra värderingar och drivkrafter

Fastlagd kurs – vår identitet
Fastlagd kurs pekar ut riktningen för och genomsyrar våra verksamheter. Våra värderingar handlar mycket om att vara smidiga, smarta och att leverera. Samarbete är något som vi som liten kommun gör över verksamhetsgränserna dagligen och det är en stark bidragande faktor till vår starka sammanhållning och öppna klimat.

Trosaandan
Trosaandan är en känsla på våra arbetsplatser som man nästan kan ta på. Det är det varma bemötandet mellan kollegor och en chef som ser dig, ger dig ansvar och stöttar dig i din utveckling. Vi har formulerat trosaandan för våra ledare, vilket bland annat är att de växer genom att låta andra växa och vågar att pröva nya vägar.

Bransch

Kommun

Anställda

925

Huvudkontor

Trosa

Webbplats
Trosa kommun
Sociala medier

Lediga jobb från Trosa kommun

Timvikarier sökes till skola, förskola och fritidshem

Trosa - 70 dagar kvar

Läs mer

Timvikarier sökes till skola, förskola och fritidshem

Trosa - 70 dagar kvar

Läs mer

Timvikarier sökes till skola, förskola och fritidshem

Trosa - 70 dagar kvar

Läs mer

Speciallärare/lärare med kompetens inom NPF

Trosa - 6 dagar kvar

Läs mer

Trosa kommun i sociala medier

Missa inga lediga jobb från Trosa kommun

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor