skoljobb.se

Barnskötare till Regnbågens förskola

Företag Växjö kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2022-11-29

Ansök nu

Barnskötare till Regnbågens förskola

Om tjänsten

Välkommen till Regnbågens förskola! Förskolan är organiserad utifrån fyra åldersindelade avdelningar med varsitt arbetslag. Förskolan är väl etablerad i området har ett bra läge med närhet till både skog och stad. Vi vill att våra förskolor ska vara en plats för: - Glädje - Trygghet - Lärande och kreativitet - Inflytande och delaktighet - Allas lika värde - Tillhörighet - Pedagogers likvärdiga bemötande Då vi har fått in fler barn behöver vi nu utöka bemanningen till våren med: • 1 barnskötare på 65%-75% Som barnskötare på Regnbågens förskola kommer du tillsammans med de andra pedagogerna organisera utbildningen för att möta varje enskilt barn och skapa goda förutsättningar till lärande. Du kommer enskilt ansvara för grupper, planera och dokumentera. För oss är det viktigt att alla barn får möjligheten att utvecklas efter sin egen förmåga tillsammans med närvarande, engagerade och medforskande pedagoger. Tjänsten är tidsbegränsad till och med 2023-06-30 med eventuell möjlighet till förlängning.

Din profil

Vi söker dig som har barnskötarexamen och som längtar efter ett spännande, kreativt och nytänkande uppdrag. Vi ser gärna att du även har tidigare erfarenhet av pedagogiskt arbete i förskola. Du har god samarbetsförmåga, är flexibel och lösningsorienterad. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten. Vi ser att gärna du vill arbeta i team där du ser till hela förskolan och alla barns bästa. Du har goda kunskaper i förskolans uppdrag och styrdokument. Du är väl förtrogen med systematiskt kvalitetsarbete. Du kan integrera läroplanens mål i utbildningen så att omsorg, utveckling och lärande bildar en helhet. Som person har du ett stort engagemang och god samarbetsförmåga och skapar goda relationer med både barn, kollegor och vårdnadshavare .

Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

 

Anställningen

Omfattning

Deltid

Anställningsform

Tidsbegränsad anställning

Tillträde

Tillträde 2023-01-01 eller enligt överenskommelse.

Antal tjänster

1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum

2022-11-29

Referensnummer

UTBF 532/22

Kontakt

Agneta Iburg

Rektor

0470- 434 15

Fackliga företrädare

Fackliga företrädare för Kommunal nås via Växjö kommuns kontaktcenter

0470-410 00

Övrig information

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet. Det kan bli aktuellt med löpande intervjuer så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se). Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3). För interna kandidater kan det bli aktuellt med annat tillträdesdatum. För mer information se Beslut gällande tidpunkt för byte av enhet vid rekrytering av intern kandidat inom utbildningsförvaltningen på intranätet. Läs mer om vad som händer i våra skolor/förskolor på https://pedagog.vaxjo.se. Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Dela detta jobb

Barnskötare till Regnbågens förskola

Växjö kommun