skoljobb.se

logga

Förskollärare/lärare/speciallärare till grundsärskolan åk 7-9

Ansök nu

Förskollärare/lärare/speciallärare till grundsärskolan åk 7-9

Vill du förbättra vardagen, framtiden och livskvaliteten för Linköpingsborna? Hos oss kan du kombinera viktiga uppdrag med en meningsfull vardag. Välkommen till oss! 

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill vara en del av en lärande organisation med fokus på skolutveckling och kollegialt lärande. Du tar stort ansvar för att utvecklas i din profession och ser ditt arbete som en möjlighet för att bidra till ett maximalt lärande för eleverna, dig själv och dina kollegor. Du har förmågan att se elevers olika behov, tar hänsyn till deras individuella förutsättningar och har ett inkluderande förhållningssätt. Du leder eleverna i deras lärprocess tillsammans med andra professioner.  I din roll är du självständig, positiv, flexibel och har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter krav eller förutsättningar. 

I ditt uppdrag tar du ansvar för att varje elev ska lyckas utifrån sina förutsättningar och för att alla elever möts av höga förväntningar och en för dem anpassad undervisning. Du arbetar på ett systematiskt och professionellt sätt, arbetar för att utveckla undervisningen och därmed öka elevernas måluppfyllelse genom att visa på goda samband mellan dina undervisningsstrategier och dina elevers resultat. Att du har ett formativt förhållningssätt och har goda exempel på hur du arbetat för att synliggöra elevernas lärande samt kan leda processer som bidrar till ett ökat kollegialt lärande. Du är självgående och kan ta initiativ, samtidigt som du trivs med att arbeta och utvecklas i dialog med andra. Du har god samarbetsförmåga, är tydlig i ditt sätt att kommunicera och har lätt för att skapa relationer med både barn, vårdnadshavare och arbetskamrater. Vi ser även att du är flexibel och kan hantera stressiga situationer på ett bra sätt.

Arbetslagets ledord är mod, samarbete och arbetsglädje. Vi arbetar mot vår vision: Att kunna möta alla elever & låta alla elever lyckas. #förvarjeelev.  

Din arbetsplats

Grundsärskolan åk 7-9 är en enhet som är placerad på två skolor i Linköpings kommun. Vi har elever som läser ämnen samt ämnesområden. Vi söker nu medarbetare till vår verksamhet. Vi är integrerade på Ekholmsskolan samt Nya Rydsskolan. 

Du som söker

Vi söker dig som har förskollärarexamen eller lärarexamen eller annan examen som arbetsgivaren prövar likvärdigt för uppdraget. Det är meriterande om du har speciallärarexamen med inriktning IF. Du har erfarenhet av att arbeta med elever med en IF.

Arbetet kräver att du kan jobba fysiskt då omvårdnaden kan vara stor samt lyft och förflyttningar med hjälpmedel kan förekomma. Erfarenheter och kunskap om teckenkommunikation, widgit/bild schema, diabetes, epilepsi, rörelsehinder är meriterande. Det är även meriterande att ha erfarenhet att arbeta med elever med rörelsehinder och efter metoden lågaffektivt bemötande. 

Vi söker dig som vill vara en del av en lärande organisation med fokus på skolutveckling och kollegialt lärande. Du tar stort ansvar för att utvecklas i din profession och ser ditt arbete som en möjlighet för att bidra till ett maximalt lärande för eleverna, dig själv och dina kollegor. Du har förmågan att se elevers olika behov, tar hänsyn till deras individuella förutsättningar och har ett inkluderande förhållningssätt. I ditt uppdrag tar du ansvar för att varje elev ska lyckas utifrån sina förutsättningar och för att alla elever möts av höga förväntningar och en för dem anpassad undervisning.

Övrig information

Tillträde: 2023-01-09

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: [10143]

I denna ansökan bifogar du inget personligt brev

Dela detta jobb

logga
Förskollärare/lärare/speciallärare till grundsärskolan åk 7-9

Linköpings kommun