skoljobb.se

Logo

Förskollärare till Åkers förskola i Nässjö kommun

Regioner
Kategorier
Utgår

2022-12-02

Ansök nu

Förskollärare till Åkers förskola i Nässjö kommun

Vi är Nässjö kommuns förskolor. Här jobbar ett stort antal engagerade medarbetare, som året runt utför ett av de viktigaste yrkena vi har. Vi tror på, och vi är faktiskt lite kända för den upplevda delaktigheten bland medarbetare. Tillsammans har vi tagit fram både en vision och en pedagogisk verksamhetsidé. Dessutom gillar vi korta beslutsvägar där alla kan göra sin röst hörd och dessutom vara med och påverka. Vår kultur präglas av en attityd där ingenting är omöjligt. Vi levererar resultat och lär av varandra. Förskolorna i Nässjö har verksamhetschef, utvecklingsledare, it-pedagoger, förskollärare med utvidgat uppdrag samt hög andel specialpedagoger sett till antal förskolor, så här finns det fokus på förskolan och möjlighet att utvecklas. Och nu letar vi efter dig!

Åkers förskola består av tre avdelningar som heter Solen, Vinden och Vattnet. På Åkers förskola finns även uteavdelningen Stock och Sten. Förskolan har en stor gård med mycket utrymme för lek, och naturen finns nära till hands.

För mer information: http://www.nassjo.se

Arbetsuppgifter:

Vill du bli en del av vårt positiva och härliga gäng på Åkers förskola?

Du arbetar tillsammans i ditt arbetslag och i mindre grupper med undervisning och utbildningen i förskolan med Lpfö-18 som bas.
Vi har förmånen att arbeta med barn från flera delar av världen.
Vi strävar efter att arbeta med vårt systematiska kvalitetsarbete, dokumentation, planering och möten på dagtid. Undervisningen med barnen bedrivs i mindre grupper under större delen av dagen.
Vår värdegrund grundas i ett öppet och positivt klimat där olikheter ses som berikande.
Undervisningen i förskolan bedrivs ute som inne.
Vår vision för förskolan är "Alla barns lika värde i en Lustfylld lärandemiljö".
Nu ser vi fram emot att möta just DIG. Välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer:

För oss är det viktigt med erfarenhet, men det är ännu viktigare att du är rätt person. Det viktiga är inte vad du har gjort, utan vad du kommer att göra hos och tillsammans med oss.
Vi söker dig med legitimation och behörighet inom förskola. Som person är du nyfiken och du vågar och vill förändra det som behöver förändras. Det är en styrka att du har god kommunikativ förmåga och personlig mognad är en förutsättning för att du ska vara trygg i din yrkesroll. Du har ett öppet, positivt nyfiket förhållningssätt som skapar goda relationer till barnen, vårdnadshavare och kollegor. Du är väl förtrogen med förskolans läroplan och styrdokument.

Eftersom vi arbetar med språkutveckling och pedagogisk dokumentation behöver du ha god svenska i tal och skrift.

 

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringen har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid. 100 %
Löneform: Månadslön.
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Dagtid. 
Tillträde: 2023-01-09. eller enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2022-12-02

Arbetsgivarens referensnummer: CPn036

Upplysningar lämnas av:

Camilla Pettersson
Rektor
Telefon: 0380-518607
E-post: camilla.pettersson@ nassjo.se

Facklig(a) företrädare
Fackliga representanter nås via Medborgarkontoret
Telefon: 0380-518000

Dela detta jobb

Logo
Förskollärare till Åkers förskola i Nässjö kommun

Nässjö kommun - Utbildningsförvaltningen