skoljobb.se

Grundlärare i fritidshem, Pershagenskolan

Regioner
Utgår

2022-11-30

Ansök nu

Grundlärare i fritidshem, Pershagenskolan

En dag på jobbet 
Vi söker en grundlärare i fritidshem, deltid 60%, till Pershagenskolan. Vi söker dig som är driven och intresserad av utveckling av fritidshemmet. Huvuduppdraget är att i samarbete med medarbetarna skapa en bra och hållbar fritidsverksamhet med utgångspunkt i Lgr 22. Vi erbjuder dig ett utmanande och lärorikt arbete att tillsammans med kollegor arbeta aktivt för att utveckla vårt fritidshem vidare.


Vem är du?

Du har ett tydligt ledarskap, är engagerad, trivsel och trygghet är viktigt för dig. Du är flexibel och ser utveckling av fritidsverksamheten som spännande och utmanande.
Du arbetar språkutvecklande och har alltid elevens bästa i fokus.

Krav:
- Vi söker dig som är en legitimerad grundlärare mot fritidshem.
- Har vana av att planera fritidsverksamheten utifrån Lgr22.
- Har vana av att leda arbetet i en elevgrupp.
- Erfarenhet från fritidshem.

Personliga egenskaper:
- Du bör vara driven, flexibel, initiativtagande, positiv och ha lätt för att samarbeta med kollegor.


Vi erbjuder dig

Kommunen erbjuder dig som anställd upp till 3.000 kronor per år i friskvårdsbidrag.
Du har möjlighet att äta pedagogisk måltid till en låg kostnad.
Vi har fina lokaler och en bra utomhusmiljö.


Välkommen till oss! 

Pershagenskolan är en F–9-skola med 500 elever. Pershagenskolan ligger i en naturskön omgivning med närhet till skog, hav och naturreservat. Till skolan tar du dig lätt med bil, buss eller pendeltåg. På Pershagenskolan arbetar, förutom ett antal legitimerade lärare samt förskollärare och fritidshemspersonal, även specialpedagog, speciallärare, skolsköterska, studie- och yrkesvägledare och kurator. Pershagenskolan tar varje år emot ett antal lärarstudenter som gör sin VFU på skolan.
Södertälje är en kommun som satsar stort på skolan och har genom aktivt förnyelsearbete förbättrat sina skolresultat. Vill du vara med när vi fortsätter resan i samma positiva trend? Vi söker fritidspedagog som inte räds förändring och vill jobba aktivt med att utveckla Fritidshemmet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster

Dela detta jobb

Grundlärare i fritidshem, Pershagenskolan

Södertälje kommun - Utbildningskontoret