skoljobb.se

Idrottslärare 7-9 Hässelby villastad

Regioner
Kategorier
Utgår

2022-12-14

Ansök nu

Idrottslärare 7-9 Hässelby villastad

Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Vill du vara med och göra en bra skola ännu bättre?
Hässelby Villastads skola är en kvalitetsmedveten, lärarvänlig och rolig skola belägen i ett lugnt villaområde nära Mälaren. Vi har en personalstyrka på ca 120 personer, bestående av lärare, fritidshemspersonal, elevhälsa, servicegruppen och skolledning.

Vi är en skola i ständig förändring med högt söktryck och drivna medarbetare. Vi står för trygga elever med struktur och ordning i fokus och eftersträvar att bli än mer digitaliserade i kommunikationen med elever och vårdnadshavare. Vi förväntar oss att alla medarbetare är delaktiga och bidrar med positiv energi och kompetens i såväl undervisning som i konferenser och övriga möten med elever, föräldrar och kollegor.

Mentorsskapet är viktigt och vi ser att du är en tydlig ledare i elevgruppen och kan skapa goda relationer till dina elever.

Vi söker nu en vikarierande idrotts lärare till åk 7-9, med möjlighet till fast tjänst.

Vi ser fram emot din ansökan!

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta i arbetslag 9 och vara mentor. Vi lägger stor vikt vid att arbeta med gruppdynamiken i klasserna för att skapa trygghet och studie ro. Du skapar goda förutsättningar för inlärning och når höga resultat.

Kvalifikationer
Legitimerad lärare med flera års erfarenhet av läraryrket på högstadiet. Du har goda kunskaper inom IKT. Du är behörig i Idrott och hälsa. Vi söker en person som driver och utvecklar ämnet framåt, jobbar med formativ undervisning/bedömning, anpassar undervisningen efter elevens behov, lösningsorienterad, förtrogen med Lgr22. 

 

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Dela detta jobb

Idrottslärare 7-9 Hässelby villastad

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen