skoljobb.se

Intresseanmälan att arbeta på Kunskapsskolan Motala

Ansök nu

Intresseanmälan att arbeta på Kunskapsskolan Motala

Kunskapsskolan i Sverige driver grundskolor, gymnasieskolor och vuxen- och företagsutbildning under namnen Kunskapsskolan, Kunskapsgymnasiet och SkillEd. Kunskapsskolans första grundskolor startades år 2000 och idag går drygt 14 500 elever i de 29 grundskolorna och 7 gymnasieskolorna. 

Kännetecknande för utbildningarna är den pedagogiska modellen med en personligt utformad utbildning som ger kunskap och förmågor för framtiden. Kunskapsskolan vision är att ge nästa generation de bästa förutsättningarna att forma morgondagens samhälle. Hos oss ska alla elever nå längre än de själva tror är möjligt. I en miljö där varje elev får vara sig själv skapar vi en skola där både elever och medarbetare trivs och utvecklas.

Vill du vara med och bygga upp Kunskapsskolan i Motala?

Kunskapsskolan växer och nu söker vi dig som vill vara med och bygga upp en ny skola.

Kunskapsskolan öppnar i Motala hösten 2023. Redan nu söker vi fler medarbetare som vill vara med i processen att bygga upp en ny skola och organisation. Om du är intresserad av att börja arbeta hos oss är du välkommen att lämna en intresseanmälan så kontaktar vi dig när vi påbörjar rekryteringen. 

Kunskapsskolan Motala är en grundskola för årskurs 4-9. När skolan är fullt utbyggd kommer vi ha plats för ungefär 460 elever. 

Vi söker både lärare och andra medarbetare till skolan, såsom rektor, biträdande rektor, koordinator och medarbetare inom elevhälsa.

Kunskapsskolans arbetssätt kännetecknas av en pedagogik som sätter eleven i centrum. Alla medarbetare på våra skolor arbetar fokuserat med närheten till eleverna. Som lärare på Kunskapsskolan är du inte bara ämneslärare, du är också personlig handledare åt ett tjugotal elever och du har varje vecka ett individuellt handledningssamtal med var och en av dina elever. Du hjälper dem bland annat att planera och sätta mål för sina studier. 

På Kunskapsskolan har vi ett utpräglat lagarbete. Du är aldrig ensam med utmaningar och frågeställningar. Vi hjälps åt att planera arbetet i arbetslag och i ämneslag. Öppenheten mellan medarbetare är stor och vi har ett gemensamt ansvar för att alla elever ska lyckas.

För att underlätta för dig som lärare i ditt arbete samt frigöra tid så har vi samlat en stor del av våra läromedel på vår digitala portal Kunskapsporten. För varje ämne finns förslag på arbetssätt, uppgifter och läromedel.

Rekryteringsprocessen 

Vid frågor kontakta HR-partner, Linn Henriksen, linn.henriksen@kunskapsskolan.se

Mer information på kunskapsskolan.se

Säljare av rekryteringstjänster gör sig icke besvär.

Dela detta jobb

Intresseanmälan att arbeta på Kunskapsskolan Motala

Kunskapsskolan