skoljobb.se

Stenungsund, det goda samhället med framtidstro och utveckling med människan och naturen i centrum. 

Stenungsunds kommun är en expanderande kustkommun med cirka 27 000 invånare, ett starkt näringsliv, boendemiljöer nära havet och goda kommunikationsmöjligheter. Kommunen har ett välutvecklat kultur- och föreningsliv samt bra förutsättningar för friluftsliv och rekreation. Helhet, öppenhet, delaktighet och insyn är kommunens ledord. 

Kommunens vision är att vi ska bli 35 000 invånare år 2035. Stenungsunds kommun ingår i Göteborgsregionens kommunalförbund som är ett forum för samarbete och erfarenhetsutbyte samt i ett antal andra mellankommunala samarbeten. 

Kommunen är organiserad i en förvaltning med fyra sektorer. Sektor Utbildning omfattar förskolor och grundskolor med tillhörande skolbarnomsorg, grundsärskola, gymnasium, vuxenutbildning samt Kultur- och fritid.  

Stenungsund värnar om barns och ungdomars rättigheter och arbetar för att de ska ha en god uppväxtmiljö. Vi erbjuder mycket goda möjligheter till utbildning och arbete eller annan sysselsättning. I Stenungsunds kommun utbildar vi världsmedborgare som står väl rustade för framtidens alla utmaningar. 

Det är viktigt att det skapas nyfikenhet, intresse och kunskap kring våra välfärdsjobb för att tillsammans skapa goda framtidsutsikter för både dig som medarbetare samt för våra barn och unga. 

Vill du göra en betydelsefull insats? Då är du välkommen till oss! 

Vi söker dig som vill jobba som timvikarie. Vi kan erbjuda dig ett omväxlande och roligt arbete.

Arbetsuppgifter:

Letar du efter ett jobb där du får ta ansvar och utvecklas? Där dina förmågor och intressen omvandlas till ett riktigt och viktigt jobb, och där du dessutom blir en vuxen förebild för barn och unga? 

Just nu söker vi timvikarier till förskola, skola och fritidshem. Hos oss gör du en viktig insats för att alla barn och elever ska utvecklas, lära och växa utifrån sina egna förutsättningar. 

Du styr när du själv vill arbeta, genom att lägga dig tillgänglig de dagar du vill arbeta i ett program som heter Time Care Pool. Som vikarie innebär det att du med kort varsel kan bli bokad samma dag för att ersätta ordinarie personal. Ingen dag är den andra lik vilket gör jobbet både utmanande och utvecklande. 

I förskolan handlar ditt uppdrag om de allra yngsta barnen mellan 1-5 år. Din uppgift är framförallt att hjälpa till. Hur dagarna ser ut varierar, men du kommer att ha arbetsuppgifter som bland annat består av: 
• Tillsyn över barnen. 
• Vara behjälplig vid inom- och utomhusaktiviteter. 
• Hjälpa och stötta barnen i deras utveckling enligt läroplanen. 

I skolan och fritidshem handlar ditt uppdrag om barn mellan 6-16 år. Även här är ditt uppdrag framförallt att hjälpa till. Du kommer att ha arbetsuppgifter som bland annat bestå av: 
• Hålla egna lektioner. 
• Vara behjälplig vid inom- och utomhusaktiviteter. 
• Hjälpa och stötta barnen i deras utveckling enligt läroplanen. 
• Ansvara för verksamheten på fritidshem tillsammans med ordinarie personal, samt under viss tid av dagen ensam ansvarig. 
• Och övriga arbetsuppgifter som ingår i grundskolan. 

Du får värdefull arbetslivserfarenhet och en unik inblick i olika verksamheter.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är flexibel och kan hoppa in som timvikarie med kort varsel. 

Som person är du ansvarsfull och tycker om att ta egna initiativ. Arbetet som timvikarie består av många möten med både barn, vårdnadshavare samt kollegor och det är därför av stor vikt att du har en positiv människosyn och en god samarbetsförmåga. 

Vi ser att du har ett bra bemötande samt att du är tydlig i ditt sätt att kommunicera. Du bör vara lyhörd och ha förmåga att prioritera och anpassa ditt arbetssätt efter verksamhetens behov. För att arbeta hos oss krävs att du ska ha fyllt 18 år. 

Kommunikation är ett av våra viktigaste arbetsredskap inom både förskola och skola. Därför behöver du som vikarie behärska svenska i både tal och skrift. 

För att arbeta hos oss behöver du ha ett belastningsregister, ansök via länken. 

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/  

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.  
 

Erfarenhet:

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt:

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. 

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. 

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Timavlönad
Tillträde: Gör din ansökan redan idag! Vi anställer vikarier kontinuerligt allt eftersom nya ansökningar kommer in och behov uppstår. OBS! svar på detta kan hamna i din skräppost!
Antal platser: 20

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2023-01-15

Arbetsgivarens referensnummer: A1169914

Upplysningar lämnas av:

Frida Hultin
Bemanningsadministratör
Telefon: 0303-73 73 73
E-post: bemanningsenheten.utbildning@ stenungsund.se

Julia Engman
Bemanningsadministratör
Telefon: 0303-737373
E-post: bemanningsenheten.utbildning@ stenungsund.se

Facklig(a) företrädare
De fackliga förbunden nås via kommunens växel 
Telefon: 0303-73 00 00

Intresseanmälan inför hösten - Timvikarie till förskola och skola/ fritids

Regioner
Utgår

2023-01-15

Ansök nu

Dela detta jobb