skoljobb.se

Johan Skytteskolan söker åk 4-6 lärare inriktning Ma/No Vikariat

Regioner
Utgår

2022-12-02

Ansök nu

Johan Skytteskolan söker åk 4-6 lärare inriktning Ma/No Vikariat

Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning

Johan Skytteskolan är en kommunal grundskola belägen i södra Älvsjös villaområde invid Långbro park nära till kommunikationer. Skolan har ca 1200 elever i årskurserna F - 9. Johan Skytteskolan har engagerad personal och elever med hög måluppfyllelse. Sedan flera år har vi ett pågående värdegrundsarbete. Vi lägger stor vikt vid att inkludera alla elever och möta dem utifrån deras förutsättningar. Vi strävar efter att alla elever ska känna sig välkomna och trygga och att de känner att de har möjlighet att uppnå sin fulla potential kunskapsmässigt, emotionellt och socialt. Vi har ett särskilt fokus på läsinlärning redan i förskoleklass och genom alla årskurser. Skolan har eget kök  och ett av Stockholms mest välskötta skolbibliotek. 

Välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning

Johan Skytteskolan behöver dig som är legitimerad lärare i åk 4-6. Du arbetar i ett arbetslag som består av lärare i åk 4-6.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i grundskolans åk 4 - 6 med inriktning Ma/No. Vi söker dig som är en god pedagog och som känner en stark vilja att undervisa och lotsa våra elever mot målen och som tror på alla elevers möjlighet till lärande och utveckling. Du är ansvarskännande, stabil, strukturerad, empatisk, har god pedagogisk insikt, initiativförmåga och har en personlig mognad. Du ska ha god samarbetsförmåga och vara öppen för nya tankesätt och erfarenheter.


Övrigt

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Dela detta jobb

Johan Skytteskolan söker åk 4-6 lärare inriktning Ma/No Vikariat

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen