skoljobb.se

Lärare i fritidshem

Regioner
Utgår

2022-12-21

Ansök nu

Lärare i fritidshem

Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning

Hägerstensåsens skola har ca 500 elever i årskurs F-6 och är belägen centralt på Hägerstensåsens med närhet till natur och grönområden. Skolan är uppdelad i arbetslag där årskurs 4-6 utgör ett gemensamt arbetslag. Tillsammans är vi 80 medarbetare som varje dag arbetar för att nå goda resultat. Vi har höga förväntningar på våra elever både gällande kunskapsresultat och social förmåga och är måna om att skapa en god känsla av gemensamskap för våra elever. För att åstadkomma detta arbetar vi strukturerat och mot tydliga mål. Vi har tillgång till välfungerande och ändamålsenliga lokaler och en fin skolgård. Vi arbetar med såväl traditionella läromedel som med digitala verktyg.


Arbetsbeskrivning

Ditt huvudansvarsområde är fritidshemmet och musik i lägre åldrar. Du kommer att tillhöra ett arbetslag som samverkar för att skapa en strukturerad och god pedagogisk miljö på skoltid och på fritidstid. I uppdraget kommer du att undervisa i musik i de lägre åldrarna. Under skoldagen finns det tillfällen (halvklasser) där fritidsläraren ansvarar för fritidspedagogisk undervisning. Det finns även möjlighet att delta i bland annat trygghetsgrupp, rastvärdsgrupp eller annat ansvarsområde där du tillsammans med kollegor bidrar till att våra elevers dagar blir så meningsfulla och trygga som möjligt.


Kvalifikationer

  • Du har legitimation för undervisning i fritidshem med behörighet i musik f-6.

  • Du har en god förmåga att förebilda sång och leda eleverna från instrument som gitarr eller piano.

  • Du kan leda arbetet med elever både i helklass och mindre grupper.

  • Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

 

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Dela detta jobb

Lärare i fritidshem

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen