skoljobb.se

logga

Lärare i samhällskunskap, historia, geografi och religion till Vux

Regioner
Utgår

2022-12-07

Ansök nu

Lärare i samhällskunskap, historia, geografi och religion till Vux

Vuxenutbildning/Karlsborgs Gymnasieskola

Arbetsplatsen

Förvaltningens verksamhet innefattar förskola, förskoleklass, grundskola, fritidshem, gymnasium och vuxenutbildning.

Förvaltningen är indelad i fem rektorsområden:

- Förskola för barn 1-5 år
- Strandskolan åk 1-6 samt förskoleklass och fritidshem
- Mölltorpsskolan åk 1-6 samt förskoleklass och fritidshem
- Carl Johanskolan åk 7-9
- Gymnasium och vuxenutbildning

En av våra medarbetare ska nu prova sina vingar med nya uppdrag och vi söker en ersättare inom ämnesområdena samhällskunskap, historia, geografi och religion.
Vuxenutbildningen/Karlsborgs gymnasieskola präglas av ett gott arbetsklimat och kollegie som trivs tillsammans. Vi arbetar tillsammans med att ge eleverna kunskaper och verktyg för att klara vidare studier, yrkesliv och kunna vara goda samhällsdeltagare.
Vi arbetar med ständiga förbättringar och vi utvecklas tillsammans.

Komvux ger många en andra och en annan chans – här har du möjlighet att göra skillnad!

Arbetsuppgifter

I ditt uppdrag kommer du att undervisa i SO-ämnena både på grundläggande och gymnasial nivå på Vuxenutbildningen. I uppdraget ingår också arbete med elever på Karlsborgs Gymnasieskola.

Du ansvarar för att planera, följa upp och utvärdera ditt arbete. Du kommer att arbeta nära tillsammans med övriga lärare och annan personal i ett engagerat kollegie.
Som lärare planerar och stödjer du elevens lärande.
Du kommer att ha både undervisning på plats men även undervisa på distans.

Kvalifikationer

Vi söker dig med lärarexamen med behörighet att undervisa inom SO-ämnena på gymnasial nivå. Vi ser också att du vill vara delaktig i att utveckla vår verksamhet, samt känner dig väl förtrogen med uppdraget som lärare där elevinflytande och flexibilitet är en naturlig del i ditt arbetssätt. Du har egenskaper som innefattar relationsbyggande gentemot elever, tydlighet, struktur och kreativitet för att främja elevernas lärande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Karlsborgs kommun använder vi oss av rekryteringsverktyget Varbi. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Varbi genom att klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.  

Karlsborgs kommun som arbetsgivare

Karlsborgs kommun med sina ca 7 000 invånare hälsar dig välkommen till en fantastisk boendemiljö och rika rekreationsmöjligheter! Karlsborg är den lilla kommunen med det storslagna läget vid Vätterns strand. Det fantastiska landskapet, närheten till Tivedens skogar tillsammans med sjöarna och vattendragen ger Karlsborg dess alldeles unika prägel - En guldplats helt enkelt, vilket du kan ta del av via film här
Hos arbetsgivaren Karlsborgs kommun är det viktigt att varje medarbetare kan känna stolthet över sin insats och sin verksamhet. Det tror vi bland annat skapas genom att ge alla möjlighet att utvecklas, lära nytt och medverka i förbättrings- och utvecklingsarbetet. 
Det finns bra pendlingsmöjligheter till och från bl a Skövde, för dig som inte är redo att flytta hit än. Kommunen har ungefär 500 anställda. Kika gärna in och ta del av vår vardag på vårt Instagramkonto 

Dela detta jobb

logga
Lärare i samhällskunskap, historia, geografi och religion till Vux

Karlsborgs kommun