skoljobb.se

Recreation Instructor

Regioner
Kategorier
Utgår

2022-11-30

Ansök nu

Recreation Instructor

About this vacancy

Vi söker nu en entusiastisk fritidsledare till vårt fantastiska fritidshem på IES Upplands Väsby

Om oss

Internationella Engelska Skolan Upplands Väsby öppnades i Augusti 2020. Vi har denna termin startat upp med 18 klasser i åk F-8 för att sedan utvecklas vidare till en F-9 skola läsåret 22/23. IES i Upplands Väsby är en internationella skola på riktigt. Vi har en fantastisk mix av personal från hela världen tillsammans med personal från Sverige vilket kommer att leda till ökad kvalitet på utbildningen. Att få vara med i uppstarten  av en ny skola innebär att man får vara med och bygga upp en skola från grunden. Detta innebär också att man måste vara flexibel och beredd på att jobba inom olika områden.

Som Fritidsledare, kommer du ingå i lärar teamet i åk F-2 med mentorskap. Elever i årskurs F–2, har mellan kl. 08.00-14.00 förstärkt skolstart, ett samarbete mellan skola och fritids. Den förstärkta skolstarten innebär att fritidspersonal och lärare utifrån sina olika kompetenser samarbetar för att göra elevernas skoldag så mångsidig som möjligt. Fritidspersonalen tillför alla elever den skapande, kreativa verksamhet som tidigare låg utanför skolans verksamhet. Idag finns den integrerad i skoldagen hos oss på IES Upplands Väsby. Vi ser gärna en person med erfarenhet inom fritidspedagogik, gärna någon med ett intresse för utomhuspedagogik. 

Vi på IES,  förespråkar vår IES Ethos, att med tydligt fokus på studiero, trygghet och respekt. Vi strävar efter en positiv skolmiljö som är tillåtande och inkluderande – och som ger bra skolresultat. 

Skriv gärna ett personligt brev, bifoga CV och ansöka idag till : emma.cedergren.vasby@engelska.se

About IES

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 46 schools and around 32,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.

 

More about the company and its schools can be found at www.engelska.se

Dela detta jobb

Recreation Instructor

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB