skoljobb.se

School Nurse

Regioner
Kategorier
Utgår

2022-11-30

Ansök nu

School Nurse

About this vacancy

Om skolan 

Internationella Engelska Skolan är en friskola med akademiska resultat långt över genomsnittet där undervisningen sker på både svenska och engelska, med engelska som språk i korridorerna. IES är en av Sveriges största skolkoncerner inom grundskolan och har 46 skolor över hela landet. IES har växt stadigt och bibehållit kvaliteten sedan 1993.

Mer om företaget och dess skolor finns på vår hemsida www.engelska.se 

Om tjänsten

Internationella Engelska skolan Liljeholmen söker just nu ytterligare en skolsköterska på heltid!

IES Liljeholmen är grundskola med årskurserna 4 till 9 och är belägen vid Telefonplan och har närhet till både buss och tunnelbana. Vi har över 930 elever och är en personalgrupp på över 90 medarbetare där vi alla tillsammans kan erbjuda dig att arbeta i en internationell miljö. 

Du skulle vara en av två skolsköterskor som arbetar heltid här på skolan. Ni arbetar nära varandra med varsitt kontor vägg i vägg. Ni arbetar förebyggande och hälsofrämjande med hälsobesök och vaccinationer utifrån basprogram, planerad och öppen mottagning samt aktivt deltagande i elevhälsoteamet. Elevhälsoteamet på skolan är tvärprofessionellt team och består av student care manager, skolläkare, skolsköterskor, skolpsykolog, studie- och yrkesvägledare, kuratorer, student care corrdinators och specialpedagog. Detta team har idag ett gott samarbete med väl utarbetade rutiner. Du skulle få ingå i ett välfungerande team med högt i tak, prestigelöshet och god support!

IES har en central elevhälsa med samordnare för de olika professionerna i den samlade elevhälsan som arbetar för en god och likvärdig elevhälsa med stort fokus på hälsofrämjande och förebyggande insatser. 

Din profil

Kvalifikationer: Legitimerad sjuksköterska (i första hand med påbyggnadsutbildning inom hälso- och sjukvård för barn och ungdom, öppen hälso- och sjukvård eller skolsköterska, eller med liknande kompetens eller erfarenhet)

Folkhälsovetenskaplig kompetens är meriterande. 

IES skolsköterskor journalför i Prorenata och du bör därför kunna arbeta i grundläggande dataprogram och ha erfarenhet av datajournaler.

Vi värdesätter din goda förmåga att arbeta både självständigt och i team, vilket förutsätter trygghet och flexibilitet. Stor vikt läggs vid erfarenhet och personlig lämplighet. 

Ansök

Om du är intresserad av tjänst så tveka inte med att skicka in en ansökan. Vi ser fram emot att få ta del av den och att vidare få föra en dialog gällande tjänsten och dina kvalifikationer för den. Rekryteringen sker fortlöpande så vi rekommenderar därför dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Om du har ytterligare frågor eller funderingar så är du självklart välkommen att kontakta oss! 

Verksamhetschef IES: Helena Luning - Email: helena.luning@engelska.se

Elevhälsosamordnare: Jelena Milenkovic - Email: jelena.milenkovic.liljeholmen@engelska.se

About IES

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 46 schools and around 32,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.

 

More about the company and its schools can be found at www.engelska.se

Dela detta jobb

School Nurse

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB