skoljobb.se

logo

Speciallärare, specialpedagog, lärare till Tyresö grundsärskola

Företag Tyresö kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2022-12-02

Ansök nu

Speciallärare, specialpedagog, lärare till Tyresö grundsärskola

Vad vi gör och vill

Vår skola speglar samhället, vilket vi ser som en motor i vår verksamhet och vi ser mångfald som en styrka. Våra ledord är att alla elever ska få lyckas, oavsett styrkor eller svårigheter, i den lärmiljö som passar dem bäst.

Vår vision är: Lust för lärande med hjärna och hjärta. Vi förenar tradition med förnyelse. JAG VILL, JAG KAN, JAG SKA. Tyresö grundsärskola är för elever i årskurs 1-9. Årskurs 1-6 är placerade på Stimmets skola och årskurs 7-9 på Nyboda skola. Våra skolor ligger centralt i Tyresö med omedelbar närhet till kommunikationer, simhall, ishall och lekplatser, men också med naturen in på knuten vilket nyttjas ofta för olika aktiviteter med våra elever. Grundsärskolan jobbar med gemensamma utvecklingsområden och under våren kommer vi att påbörja arbetet med att utveckla vår undervisning i svenska och kommunikation. Alla klasser har extern handledning av utbildade handledare inom positivt beteendestöd.

Om tjänsten

Vi söker nu en utbildad lärare/speciallärare/specialpedagog till vår ämnesområdesklass
åk 1-5. Du jobbar i team tillsammans med elevassistenter och har ansvar för planering och genomförande av undervisning både enskilt och i grupp. Du ansvarar för kontakt med vårdnadshavare och externa kontakter.

Vem är du?

Vi söker en specialpedagog, speciallärare, lärare som har lärarlegitimation med behörighet för grundsärskolans inriktning ämnesområden.

Du ska ha erfarenhet av att arbeta i grundsärskolan med elever som läser ämnesområden. Goda kunskaper inom AKK och elever på olika funktionsnivå.

Som person har du lätt för att samarbeta och en god pedagogisk insikt i våra styrdokument.

Välkommen med din ansökan

Varmt välkommen med din ansökan senast 2 december 2022. Har du några frågor? Kontakta oss via mejl eller telefon:

Anna Nyström, Rektor Tyresö grundsärskola, 070 488 90 32, anna.nystrom@tyreso.se

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna finner du här www.tyreso.se/arbetstagarorganisationer.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss: https://www.tyreso.se/jobba-hos-oss.html.

Barn- och utbildningsförvaltningen
Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss, här trivs nya tankar.

Barn- och utbildningsförvaltningen i Tyresö ansvarar för hela utbildningskedjan – från förskola till vuxenutbildning. Vi ligger i framkant när det gäller ett inkluderande arbetssätt och har ett arbetsklimat där medarbetare, barn och elever kan växa och lyckas. Gemensamt för alla våra verksamheter är helhetstänk, likvärdighet och ett nära pedagogiskt ledarskap. Tillsammans skapar vi en utbildning för var och en.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Dela detta jobb

logo
Speciallärare, specialpedagog, lärare till Tyresö grundsärskola

Tyresö kommun