skoljobb.se

Teacher, Swedish as Second Language , Ages 10 - 16

Regioner
Kategorier
Utgår

2022-12-15

Ansök nu

Teacher, Swedish as Second Language , Ages 10 - 16

About this vacancy

Lärare i svenska som andraspråk

Vi söker en behörig lärare med lärarlegitimation i svenska och svenska som andraspråk till åk 4-9 till vårterminen 2023. Vill du jobba i en internationell miljö med tydlig pedagogisk vision och skolkultur. Vill du dela med dig av din kunskap, dina erfarenheter och är entusiast att vara med och utveckla vår skola.

 Vi är en skola där lärare kan fokusera på att undervisa, elever ges möjlighet att lära sig och alla tycker om att komma till skolan varje dag. Alla lärare har den berikande erfarenheten av att vara en klassmentor. Vi verkar för att lärande och kunskap sätts i första rummet. Vi har höga akademiska förväntningar, vilket innebär att vi arbetar för att alla elever ska nå sin fulla potential och utvecklas i sitt lärande. För oss är det även viktigt att eleverna lär sig ta ett personligt ansvar för sin egen utveckling och arbetsmiljö och att respektera sina skolkamrater, lärare och sig själva.

Vi är en internationell skola som följer den svenska läroplanen och undervisningen bedrivs både på svenska och på engelska. IES är unikt med den breda kompetens våra internationella och svenska lärare tillsammans utgör. Erfarenhet och utbildning från hela världen möts för att skapa den bästa utbildnings möjligheten för våra elever.

För att lyckas hos oss tror vi att du är:

  • Internationellt inriktad: Du kommer att samarbeta med kollegor som har olika utbildningar och erfarenheter från hela världen. Vissa elever har eventuellt inte svenska (eller engelska) som modersmål och du kommer därför att behöva anpassa din undervisning för att kunna möta varje elevs individuella behov.

  • Du har grundlärarexamen med inriktning mot arbete på mellan- och högstadiet eller annan äldre utbildning som ger dig behörighet att arbeta i åk 4-9

  • Entusiastisk för att undervisa och lära: Du delar vår övertygelse om att varje elev kan uppnå sin fulla potential.

  • Flexibel: Du är villig att anta nya utmaningar och har ett öppet sinne för att tillsammans med andra utveckla skolan vidare.

Förutom att hålla tydliga och meningsfulla lektioner förväntas all personal vara välorganiserade, stolta över sin arbetsinsats samt vara goda förebilder för våra elever.

Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt via vår ansökningsportal.

Välkommen att regisrera ansökan på IES Careers!

About IES

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 46 schools and around 32,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.

 

More about the company and its schools can be found at www.engelska.se

Dela detta jobb

Teacher, Swedish as Second Language , Ages 10 - 16

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB