skoljobb.se

Teacher, Swedish, Swedish as Second Language , Ages 9 - 13

Regioner
Kategorier
Utgår

2023-01-08

Ansök nu

Teacher, Swedish, Swedish as Second Language , Ages 9 - 13

SVENSKA / SVA LÄRARE

Internationella Engelska Skolan har gjort stor skillnad för våra elever i 29 år. Vi är övertygade om att det är tack vare vårt tydliga etos med engagerade och närvarande ledare som våra skolor har en miljö där alla arbetar mot gemensamma mål. Vi har en stark kultur som bygger på beprövade rutiner där bemötandet blir givet. Det här gör att hos oss får lärare fokusera på undervisning och lärande. Eleverna står i centrum för allt vi gör, alla elever är dina elever.

IES Västerås är en skola för årskurserna 4-9 med 700 elever och 80 medarbetare. Vi är en tvåspråkig skola som följer den svenska läroplanen. Tjänsten som lärare i svenska på IES Västerås innebär att planera, genomföra och utvärdera undervisning tillsammans med både elever och kollegor. Du kommer att arbeta i samarbete med ämneskollegor, skolans stödgrupp, elevråd och mentorskollegor.

I tjänsten ingår även att vara mentor för en grupp på ca 16 elever. Du kommer att arbeta i en internationell och stimulerande miljö där engagemang, professionalism och engelska språket är gemensamma nämnare. De akademiska förväntningarna är höga och vi arbetar i en skola där goda förutsättningar för undervisning och lärande skapas.

Hos oss kommer du som ämneslärare att ingå i ett team med både svenska och internationella lärare. Tjänsten kräver engagemang, ansvar och förmåga att planera. Det är meriterande om du har goda kunskaper i den svenska läroplanen och ytterligare aktuella styrdokument.

Att jobba i vår skola är att vara del av en professionell gemenskap och samarbete. Hos oss få du möjlighet att besöka världen fast på hemmaplan. På IES Västerås har du stor möjlighet att utvecklas  i olika roller.

Vi söker en behörig svensk/SVA-lärare för årskurs 4-9 för att starta det nya läsåret i augusti 2022.

Skriv gärna ett personligt brev, bifoga ditt CV och ansök redan idag. Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

About IES

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 46 schools and around 32,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.

 

More about the company and its schools can be found at www.engelska.se

Dela detta jobb

Teacher, Swedish, Swedish as Second Language , Ages 9 - 13

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB