skoljobb.se

Vikariat lärare i matematik och naturkunskap

Ansök nu

Vikariat lärare i matematik och naturkunskap

Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

 

Arbetsplatsbeskrivning

Stockholms hotell- och restaurangskola är en gymnasieskola med gymnasiesärskola och Komvux belägen ett stenkast från Globen. Skolan har fina och ljusa lokaler som bygger på att varje arbetslag har sina egna lokaler med klassrum och arbetsrum. Vi har flera kök, bagerier och ett eget chokladrum.

Vi är stolta över vår HBTQ certifiering och förväntar oss att du ser det som en självklarhet att bli del av den certifieringen genom våra interna utbildningar.

Läs mer på vår hemsida

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som vill undervisa våra elever i matematik och naturkunskap. Tjänsten innebär undervisning både på Gymnasiesärskolans nationella program, introduktionsprogram och nationellt program. Eleverna hos oss går alla ett yrkesprogram så det är främst Ma1a de läser. Elever som går på introduktionsprogram kan även läsa grundskolematematik.

För att trivas att jobba hos oss behöver du ha eleven i fokus och stor förståelse för elevers individuella behov och god insikt i att anpassa undervisningen för elever med NPF. Vidare är du lösningsfokuserad och en god lagspelare. Humor och flexibilitet med god struktur och tydlighet i undervisningen är en framgångsfaktor.

Kvalifikationer

Du ska vara legitimerad lärare i matematik och naturkunskap. Har du kunskaper om specialpedagogik är det meriterande men inget krav. Stor förståelse för elevernas individuella behov och en bra ledare i klassrummet.

Övrigt

Tjänsten tillsätts om erforderliga beslut tas samt att den inte behöver tas i anspråk av övertalig lärare inom kommunen.

Anställningen är ett vikariat men med möjlighet till förlängning.

 

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Dela detta jobb

Vikariat lärare i matematik och naturkunskap

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen